Klarade inte av att sitta inne längre så drog ut på en runda. Blev milen längst med vattnet i kvälls solen. Sååå mysigt. Älskar denna staden. Hade med finaste hunden med så blev extra mysigt. Blir nog samma runda imorgon innan skolan och sen ska jag jubba! Stängning imorgon så får se hur bra det går med bloggen. Ska försöka så gott jag kan :)
Snackar nu med finaste i telefonen innan jag lägga mig och sova som en stock! Skönt att somna med gott samvete!

 Heeej!
 
Kom hem från skolan för en timme sen och har precis ätit världens godaste sallad. 
Var faktikst ganska skönt att komma tillbaka till verkligheten och få in lite rutiner igen. Har lite plugg jag ska göra idag bara sen ska jag baka en liten grej som ni ska få recept på :) 
 
Måste bara visa er min sallad först. Sååå himla god! 
 
sallad, gurka, tomat, sparris. tonfiskröra med keso och citronpeppar och ägg på toppen! 
 

Ligger i sängen och tittar på min dagliga dos av shred'n breakfast. 
 
Normännen Lars Haakon Hafsal och Lasse Nyhaugen har tillsammans med svensken Kim Boberg gjort en serie i sammarbete med chaoz pruduction som heter Shred'n Breakfast. Dessa killarna kör alltså freeskiing och är något så otroligt grymma. 
Och ja jag vet inte men enligt mig finns det inget sexigare än normänn som håller på med extrem sport. 
 
Dessutom är dom helt sjuka i huvet vilket gör det ännu ballare att titta på, för jag menar norska kan man nog aldrig få nog av. 
 
 
 
 

Season of Chaoz from Shred' n Breakfast on Vimeo.

Shred' n Breakfast - Episode 13 from Shred' n Breakfast on Vimeo.

 

första filmen där är helt sinnes, får gåshud av att titta på den även om jag sett den sådär 100 gånger.

Andra videon är lite från USA och lite från Storlien. Där även Steffen Hamre är med, en av mina favoriter! Ge det dom minuterna det tar att titta på dessa videorna så lovar jag att ni kommer bli lika beroende som jag ;)

Jobb, jobb, jobb.. 
 
Aa hade inte varit så kul om jag skrivit ut vad jag sysslade med om dagarna för det är ungefär det som händer. Igår var det en låång dag på jobbet men idag var det bara 4 timmar. 
Efter det träffade jag turtur duvorna Adina och Beppe. 
Vi åt jordgubbar och åkte linbana. Kände mig som ett litet barn igen haha.
 
Imorgon blir det jobb och sen gym. Ska ta det lite lugnt med min benhinneinflamation OCH båda höfterna OCH knät (trött på min kropp..) men jag ska köra det jag kan. Försöka få in lite rutiner igen. Har varit så otroligt trött så fort jag kommit hem men allt det nya med jobbet och så men nu finns det inget att skylla på. Ska jag nå mitt mål innan sommaren så är det fan dags att ligga i! 
 
the löööööv couple
 
 
haha måste bara visa er denna videon. Hittade massa videos från min gamla mobil och ja vad ska jag säga.. Vi är speciella ;) Ni får titta och se själva ;)
 Hade världens mysigaste dag igår. 
 
Började med Sons of Anarchy i sängen tills jag fick ett litet ryck och drog ut en mil i det undebara vädret nere i hamnen. 
Fick ett sms som jag trodde skulle förstöra hela dagen men det fixade Adina och Beppe bara med sitt sällkap. 
Vi satt och myste i solen och ja. Vad ska jag säga. Dom är underbara. 
 
Idag var jag ute 1,5 mil och sen körde sjukaste benpasset på gymmet. Var verkligen heelt slut efteråt men la mig i ett bad och det verkade faktiskt hjälpa lite mot träningsvärken. 
Får väl se hur jag känner mig imorgon när jag ska ha tidig morgon träning med PT:n. Då är det armar som ska köttas. Sen blir det jobb.
 
Men här är lite bilder från igår.
 
Sons och kvarg med färska jordubbar, valnötter och kokos flingor <3
 
en bild från morgon rundan, älska göteborg 
 
jag och Beppe i soolen